Csoportos óra

Csoportos órák közkívánatra! 

Ez a felhívás most főleg azoknak szól, akik jártak már hozzám kiképzésre, vagy jelenleg is járnak, ismerem a kutyájukat és tudom, milyen szinten vannak a tanulásban. A csoportos órákat közkívánatra indítottam, főleg szocializációs céllal: ide olyan kutyákat várok, akiknek agresszió- vagy szocializációs problémáik vannak a kiképzés elején. Ha érdekel a dolog, alább igyekszem mindent elmondani a foglalkozásról. 

Mi a célja?

A koncepció, hogy 5-6 fős csoportos foglalkozás keretében tudjuk gyakorolni az egymáshoz szoktatást pórázon és póráz nélkül. 

A gazdik többsége nagyon kétségbe volt esve, amikor megkeresett, hogy a kutyája valaha eljut-e arra a szintre, hogy félelem és agresszió nélkül tud majd egy másik kutya közelében lenni. Így jött létre ez a foglalkozás olyan kutya-gazdi párosoknak, akik jártak már hozzám, vagy jelenleg is járnak, ismerem a kutyájukat és tudom, milyen szinten vannak a tanulásban.

Fotó: Margitay Klára

Hogyan vehetek részt?

Nagyon fontos a jó hangulat és az, hogy mindenki biztonságban érezze magát, ezért is van előzetes egyéni órához kötve a részvétel. A biztonság a legfontosabb ezekben a helyzetekben, főleg, ha félelmi agresszióról van szó.

Bármikor csatlakozhatsz, amikor úgy érzed, “rátok fér”, és annyiszor jössz, ahányszor csak szeretnél. Így az is biztosítva van, hogy mindig van új kutya – nem fenyeget az a jelenség, hogy a kutyák összeszoknak egymással, de más helyzetekben ugyanúgy megjelennek a szocializációs problémák. 

Honnan értesülhetek az órákról?

Ha még nem jársz hozzám kutyakiképzésre, de érdekel a csoportos óra, kérlek, írj privát üzenetet az oldalon található elérhetőségen vagy a Facebook oldalamon.