Online tanácsadás

Még a koronavírus járvány miatt kialakult helyzetre való tekintettel vezettem be az online videós / telefonos tanácsadást is. Az online órákra sokan jelentkeztek külföldről is, így ez a kiképzés-forma állandósult, nem csak a járványügyi korlátozások idejére szól. A problémák nagy részét online is meg tudjuk oldani, ami nem is annyira meglepő, hiszen a kiképzések jó része is beszélgetésekből áll. Sokat segít, ha az adott problémáról küldesz nekem videót.

Kinek? Milyen helyzetben? 

Az online tanácsadás sok élethelyzetben praktikus:

  • kutyatartással kapcsolatos elméleti kérdéseid vannak, szeretnéd érteni, mi miért történik
  • beszélni szeretnél valakivel, aki iránymutatást ad és segít rendszerszinten gondolkozni, hogy el tudd dönteni, mi jó és mi nem jó a kutyádnak
  • messze laksz Budapesttől és segítségre lenne szükséged, mi alapján válassz kutyaiskolát
  • szeparációs szorongással kapcsolatos problémátok van
  • kutya fogyókúrával kapcsolatos tanácsokra van szükséged
  • szobatisztasággal kapcsolatos kérdéseid vannak

vagy más okból nem tudsz kimozdulni otthonról. 

Ha még nincs kutyád…

A konzultáció akkor is nagyon fontos lehet, ha még nincs kutyád, de szeretnél: itt meg tudjuk beszélni, milyen felkészüléssel és kötelezettségekkel jár egy kutya. 

Fizetés

Fizetni átutalással tudsz.

Lemondás

A lemondási idő 48 óra – ez annyit jelent, hogy ha 48 órán belül mondod le az órát, vagy nem jelensz meg, akkor sajnos ki kell fizetned a díját. 

Az online és a személyes találkozókat egyébként kombinálni is szoktuk, már több gazdi mindkettőt igénybe vette a teljes kiképzési folyamat alatt. 

Ha további kérdésed merülne fel a kiképzések bármilyen formájával kapcsolatban, amire itt nem kaptál választ, keress bátran!