Kapcsolat

Fotó: Margitay Klára

Érdeklődni a kutyakiképzések felől a facebook és instagram oldalamon tudtok.

Ha nem vagytok fent Facebookon, akkor erre az email címre írjatok: panka@pankakutyakikepzes.com

Kérlek mielőtt írnál, az alábbi pontokat olvasd végig, hogy gyorsabban tudjak válaszolni és hatékonyan tudjunk együtt dolgozni 🙂 Előre is köszönöm!
Rengetegen hívtok, írtok és nagyon sokan érkeztek ajánlás útján is. Nagyon-nagyon örülök mindenkinek, de légyszi segítsetek nekem egy kicsit. 🙂


😷❗️FONTOS: A járványügyi helyzetre való tekintettel az órákon kint is, és bent is maszkban vagyunk! Kérem úgy készüljetek!


🏠🚌 Kérlek mindenképp írd meg, hogy hol laksz. Nem gond, ha nem szeretnéd megadni a pontos címed, de azt írd meg kérlek, hogy melyik környék, pl. mihez van közel. A kerület megadása sajnos nem elég, az nagyon tág, légyszi kicsit konkrétabbat írj. Ez nekem óriási segítség az új jelentkezők csoportosítása, a napom, az utazás beosztása miatt.


⏰📞 Ritkán tudom felvenni a telefont, a sok email és sms között pedig elég időigényes eligazodni, tehát az a leggyorsabb, ha a facebook oldalamon kerestek meg! Kérem ne a személyes profilomon írjatok, hanem a kiképzős oldalamon: facebook
Ha mégis telefonon keresnétek, kérem szépen csak egyszer hívjatok, mindenkit visszahívok, amint van időm.


⏰📱 Az üzenetekre is válaszolok, nem biztos, hogy pár órán belül, de igyekszem. Ha 48 órán belül nem jelentkeznék, akkor zargass újra nyugodtan.


😴🐶 Légyszi hétvégén ne hívjatok. Üzenetet bátran írjatok, de csak hétfőn fogok válaszolni, ilyenkor én is pihenek.


🧐🐶 Írd meg légyszi pár szóban, hogy milyen jellegű a problémátok. Semmiképp nem kell hosszan kifejteni, elég pár mondat, hogy körvonalazódjon nekem.


❗️❗️Kérlek engem akkor keress, ha olyan kiképző után kutatsz, aki büntetés nélkül dolgozik.
Nagyon köszönöm mindenkinek, így sokkal gyorsabbak és eredményesebbek leszünk! 🙂