Kapcsolat

kapcsolat
Fotó: Margitay Klára

Érdeklődni a kutyakiképzések felől a facebook és instagram oldalamon tudtok.

Ha nem vagytok fent Facebookon, akkor erre az email címre írjatok: panka@pankakutyakikepzes.com

Kérlek mielőtt írnál, az alábbi pontokat olvasd végig, hogy gyorsabban tudjak válaszolni és hatékonyan tudjunk együtt dolgozni. Előre is köszönöm!
Rengetegen hívtok, írtok és nagyon sokan érkeztek ajánlás útján is. Nagyon-nagyon örülök mindenkinek, de kérlek segítsetek nekem egy kicsit. 🙂


🏠🚌 Kérlek mindenképp írd meg, hogy hol laksz. Nem gond, ha nem szeretnéd megadni a pontos címed, de azt írd meg kérlek, hogy melyik környék, pl. mihez van közel. A kerület megadása sajnos nem elég, az nagyon tág, légyszi kicsit konkrétabbat írj. Ez nekem óriási segítség az új jelentkezők csoportosítása, a napom, az utazás beosztása miatt.

⏰📞 Facebookon, Instagramon és E-mailen tudtok nekem üzenetet írni. Mindhárom platformon keressetek bátran, viszont fontos, hogy számomra a Facebook a leggyorsabb, legkönnyebb és legegyszerűbb platform a kommunikációra, így itt is szoktam a leghamarabb válaszolni.
Telefonálási lehetőség nincsen!

⏰📱 Az üzenetekre is válaszolok, nem biztos, hogy pár órán belül, de igyekszem. Ha 48 órán belül nem jelentkeznék, akkor zargass újra nyugodtan.

⏰A kiképzésre való jelentkezéstől kb. 3 héttel későbbre tudok időpontot adni, mert általában ennyivel előrébb már tele vannak a napjaim órákkal.

😴🐶 Ha hétvégén írtok üzenetet, akkor arra nagy valószínűséggel csak hétfőn válaszolok, ha a szabadságom alatt, akkor pedig azután. Ilyenkor én is pihenek.

🧐🐶 Írd meg kérlek pár szóban, hogy milyen jellegű a problémátok. Nem kell hosszan kifejteni, elég pár mondat, hogy körvonalazódjon nekem.

😷❗️FONTOS: Fontos, hogy a koronavírus-járvány miatti érvényes intézkedések az órákra is vonatkoznak, tehát amikor a maszkviselés kötelező, kint és bent is maszkot viselünk a kiképzések alatt is. Habár jelenleg nem kötelező, de ha fontos neked, hogy maszkot viseljünk, bátran jelezd nekem előre! 


❗️❗️Kérlek engem akkor keress, ha olyan kiképző után kutatsz, aki büntetés nélkül dolgozik.


Nagyon köszönöm mindenkinek, így sokkal gyorsabbak és eredményesebbek leszünk!