TV

2024. január

Lutrival újból meglátogattuk az RTL Reggeli című műsorát ahol Peller Mariannal és Papp Gergővel beszélgettem a felelős kutyatartásról. Kitértem emellett még arra, hogy:

  • mire kell oda figyelni, ha mentett / menhelyi kutyust fogadunk örökbe?
  • hogyan lehetünk a legtudatosabb kutya gazdák?

A beszélgetést itt tudjátok megnézni.

2022. május

A felelős állattartásról beszélgettünk a Ridikül című televíziós műsorban, Dióssy Klárival, Dr. Varga József állatorvossal és a Kutyaovi Állatvédő Egyesület alapítójával, Amandával.

Úgy gondolom, mindenki számára hasznos lehet ez a kb. egy órás beszélgetés. A forgatásra természetesen Lutri is velem jött.

Az adást itt tudjátok megnézni.

2021. november

Újra részt vettünk Lutrival a Spektrum Home Magazin műsorában. A fő kérdés az volt, hogy:

  • Fel lehet-e engedni a kutyát a kanapéra?

Havas Dórával és McMenemy Márkkal ezenkívül más érdekes témákat is érintettünk.

A beszélgetést itt tudjátok megnézni.

2021. május

Havas Dórával és McMenemy Márkkal beszélgettünk a Spektrum Home Magazin műsorában, ahova Lutri is elkísért. Fő témánk az volt, hogy mit várhatunk el egy kutyától a nevelése során. Ehhez kapcsolódtak még érdekes kérdések, például:

  • Mennyi ideig egészséges otthon hagyni kedvencünket?
  • Mindenkinek való a kutyatartás?

A beszélgetést itt tudjátok megnézni.

2021. április

A Duna Tv Család-Barát magazinja készített velem egy helyszíni riportot, amiben betekinthettek egy kiképzős foglalkozásba, amit Haumann Máténak és a kutyájának, Schätzinak tartottam. A műsorban a kutyakiképzés fontosságáról is beszélgettünk.

A riportot itt tudjátok megnézni.

2021. március

 Az RTL Klub Reggeli c. műsorába Lutri is elkísért. Joe Biden mentett kutyája, Major megharapta az egyik biztonsági őrt a Fehér Házban. Ezzel kapcsolatban beszélgettünk a kutyák agresszivitásáról Peller Mariannal és Papp Gergővel.

  • Mikor beszélhetünk agresszióról?
  • Hogyan tudjuk kezelni?

Az beszélgetést itt tudjátok megnézni.

2018. szeptember

Ez volt életem első – ráadásul élő – tv-s szereplése. Lapi is eljött velem, hogy támogasson, óriási segítség volt. Amíg én végig izgultam az interjút, ő édesen szundikált az ölemben.

Itt tudjátok megnézni.