Online

Sassy.hu – 2024. február

„Milyen előnye származhat egy kutyának az online népszerűségből?” „Hogyan tudjuk kiszűrni a hiteles tartalmakat?” „Egy bizonyos követőszám mellett felelősségünk, hogy hasznos tartalmakat gyártsunk, amelyekkel segíthetünk az állattartóknak.” Vermes Nikoletta készített velem egy interjút az influenszer kiskedvencek életéről és tartalmaikról. Február 18-án jelent meg a Sassy.hu oldalán és a teljes interjút itt tudjátok elolvasni.

Házipatika – 2023. október

„Milyen okai lehetnek annak, ha egy kutya megharap egy idegent vagy akár egy családtagot? Milyen kockázatokat rejthet egy harapás, és hogyan lehet megelőzni az ilyen baleseteket?” Perl Kitti felkért egy interjúra, ami a hazipatika.com-on jelent meg. Nagyon fontos a téma, amiről beszélgettünk!

A linket itt találjátok: CIKK

Coloré – 2023. október

Tudtátok, hogy babaváró tréningeket is tartok? 🤰 Bécsi Éva készített velem egy interjút ennek kapcsán, a colore.hu-ra. Az interjút itt tudjátok elolvasni. „A legtöbb kutyát tartó kismama számára hatalmas stresszt okoz, hogy ha megérkezik a kisbaba, hogyan mutassa be a négylábú gyereknek, és hogyan tartsa fenn a kutyával való kapcsolatot amellett, hogy egy apró kisbabát kell ellátnia. Erről és más fontos és praktikus kérdésről Ocztos Panka kutyatrénerrel beszélgettünk.”

online

We Love Budapest – 2021. június

Jász Annamari készített velem egy interjút a We Love Budapest magazinba. Szuper kérdéseket tett fel, nagyon élveztem a beszélgetést és a cikket csodálatos képek is gazdagítják.

Olvassátok el, nagyon érdekes!

BOON – 2021. május

Detzky Anna készített velem egy interjút a felelős állattartásról, ami május 23-án jelent meg a boon.hu-n. Olyan témákról beszélgettünk, mint a sétáltatások ideális hossza vagy a közös tanulás jelentősége. Érdemes elolvasni, szerintem érdekes lett.

A cikket itt találjátok.

Klubrádió – 2021. április

Lay Viktória írt egy cikket a rádiós beszélgetésünkből, amit itt tudtok elolvasni. Ha szeretnétek meghallgatni, azt ezen az oldalon is megtehetitek.

“Én abban segítek az embereknek hogy jobban értsék egymást a kutyájukkal. Mert a megértés már félsiker.”

Life Magazin – 2021. március

Bécsi Éva interjút készített velem “Nem hiszek a falka rendszerben” címmel, amit itt tudtok elolvasni. A beszélgetéshez tartozik egy szuper képgaléria is, rengeteg kutyával, akiket kiképeztem.

A cikket itt tudjátok elolvasni.

B Cool Magazin – 2021. január

Újonnan megjelenő interjúmban egy igen aktuális témát boncolgattunk Borbély Zsuzsával. A home office és a felelős kutyatartás rendszeréről beszélgettünk. 

Itt tudjátok elolvasni a cikket.

„Sokan azt gondolják: attól, hogy home office-ban vannak, több idejük lett, holott az nem minőségi idő, hogy ülsz a számítógép előtt. Ha otthonról, számítógépen dolgozol, akkor valójában nem lett több időd a kutyádra. Az állatnak az a minőségi idő, ha elviszed sétálni, foglalkozol vele, tanítasz neki dolgokat.”

B Cool Magazin – 2020. október 

Borbély Zsuzsa készített velem egy szuper interjút, ami olyan témákat feszeget, amikről eddig még nem nyilatkoztam. A cikk hossza miatt olyan kérdésekre is ki tudtunk térni, amikre eddig nem volt példa. 

Az interjú itt olvasható. 

,,Amikor vége a kiképzésnek, akkor jó érzéssel tölt el, hogy ennek a kutyának most már jobb lesz. Neki és a gazdájának is könnyebbek lesznek a mindennapjai. Jó érzéssel tölt el, hogy végére értünk valaminek és már nincs szükség rám. Ez az érzés a célom, ez a belső hajtóerőm – minden nap.”

Marie Claire – 2018. szeptember

A Marie Claire főszerkesztője, László Kriszta készített velem egy hosszú interjút a “Munkám a szenvedélyem” hetente megjelenő rovatába.

Itt olvasható

Kollektív Magazin – 2022. augusztus

A jutalomfalat tartók tervezése és eladása egy nagyon izgalmas, kreatív projekt már az ötlet megjelenésétől kezdve. A PINKPONILO csapata segített nekem megvalósítani az ötleteimet, és így jöhettek létre az újrahasznosított, praktikus jutalomfalat tartók, amiket olyan sokan szerettek és vásároltok meg. A cikkben, a csapattal készült egy érdekes interjú, hiszen a varroda idén lett 5 éves!
Ha titeket is érdekel, hogy kik állnak a gyönyörű tartók és megannyi más projekt mögött, akkor itt olvashatjátok el a cikket.