Online

online

We Love Budapest – 2021. június

Jász Annamari készített velem egy interjút a We Love Budapest magazinba. Szuper kérdéseket tett fel, nagyon élveztem a beszélgetést és a cikket csodálatos képek is gazdagítják.

Olvassátok el, nagyon érdekes!

BOON – 2021. május

Detzky Anna készített velem egy interjút a felelős állattartásról, ami május 23-án jelent meg a boon.hu-n. Olyan témákról beszélgettünk, mint a sétáltatások ideális hossza vagy a közös tanulás jelentősége. Érdemes elolvasni, szerintem érdekes lett.

A cikket itt találjátok.

Klubrádió – 2021. április

Lay Viktória írt egy cikket a rádiós beszélgetésünkből, amit itt tudtok elolvasni. Ha szeretnétek meghallgatni, azt ezen az oldalon is megtehetitek.

“Én abban segítek az embereknek hogy jobban értsék egymást a kutyájukkal. Mert a megértés már félsiker.”

Life Magazin – 2021. március

Bécsi Éva interjút készített velem “Nem hiszek a falka rendszerben” címmel, amit itt tudtok elolvasni. A beszélgetéshez tartozik egy szuper képgaléria is, rengeteg kutyával, akiket kiképeztem.

A cikket itt tudjátok elolvasni.

B Cool Magazin – 2021. január

Újonnan megjelenő interjúmban egy igen aktuális témát boncolgattunk Borbély Zsuzsával. A home office és a felelős kutyatartás rendszeréről beszélgettünk. 

Itt tudjátok elolvasni a cikket.

„Sokan azt gondolják: attól, hogy home office-ban vannak, több idejük lett, holott az nem minőségi idő, hogy ülsz a számítógép előtt. Ha otthonról, számítógépen dolgozol, akkor valójában nem lett több időd a kutyádra. Az állatnak az a minőségi idő, ha elviszed sétálni, foglalkozol vele, tanítasz neki dolgokat.”

B Cool Magazin – 2020. október 

Borbély Zsuzsa készített velem egy szuper interjút, ami olyan témákat feszeget, amikről eddig még nem nyilatkoztam. A cikk hossza miatt olyan kérdésekre is ki tudtunk térni, amikre eddig nem volt példa. 

Az interjú itt olvasható. 

,,Amikor vége a kiképzésnek, akkor jó érzéssel tölt el, hogy ennek a kutyának most már jobb lesz. Neki és a gazdájának is könnyebbek lesznek a mindennapjai. Jó érzéssel tölt el, hogy végére értünk valaminek és már nincs szükség rám. Ez az érzés a célom, ez a belső hajtóerőm – minden nap.”

Marie Claire – 2018. szeptember

A Marie Claire főszerkesztője, László Kriszta készített velem egy hosszú interjút a “Munkám a szenvedélyem” hetente megjelenő rovatába.

Itt olvasható

Kollektív Magazin – 2022. augusztus

A jutalomfalat tartók tervezése és eladása egy nagyon izgalmas, kreatív projekt már az ötlet megjelenésétől kezdve. A PINKPONILO csapata segített nekem megvalósítani az ötleteimet, és így jöhettek létre az újrahasznosított, praktikus jutalomfalat tartók, amiket olyan sokan szerettek és vásároltok meg. A cikkben, a csapattal készült egy érdekes interjú, hiszen a varroda idén lett 5 éves!
Ha titeket is érdekel, hogy kik állnak a gyönyörű tartók és megannyi más projekt mögött, akkor itt olvashatjátok el a cikket.