Egy tökéletes nap Lutrival

Szerző: Ocztos Panka Közzétéve:

Reggel nincs kedve megenni a kengurut. Beleszagol, otthagyja. Aztán kimegy a konyhába, jelzi éhes, de ma máshoz van kedve.

Séta közben minden motorost, biciklist, gördeszkást megugat. Mindegyik után iszonyú boldog és büszke, nagyon jól csinálta, mivel az összeset elkergette.

– A parkban fetreng a fűben, legalábbis az elején azt hittem, aztán kiderült, hogy szarban fetrengett. Ezután/közben is szuper boldog.

– Ezt követően eszik egy csomó füvet, amit otthon kihány konzekvensen az ágyra. Évek óta odajár hányni. Amint jön az inger felugrik, pedig próbáltam elmagyarázni, hogy a szőnyeg is elég jó hely (a gyomorsav problémájával járunk orvoshoz, nyugi) Egyébként ettől sincs rossz kedve egyáltalán.

– Este elmegyek egy randira, viszem magammal nyilván. Nagyon kedvesen felugrik a srác ölébe és a fehér pólóján húz egy kis kedves barna csíkot a seggével (3 éve szingli vagyok)

Este végül megeszi a kengurut, felugrik az ágyra, nagyon boldog, hogy evett és beleböfög az arcomba. Ezt követően a hátára fekszik, jelezve, hogy simogassam a hasát, én is pont ezt szeretném csinálni.

Végülis, neki jó napja volt, így én is nagyon boldog vagyok. Ez a legfontosabb.

Ha érdekelnek a további szakmai cikkeim a weboldalon, itt tudod őket elolvasni.


Ocztos Panka

Házhozmenős kutyakiképzéssel foglalkozom Budapesten. A kutyát gazdijával együtt saját környezetében tanítjuk. Többféle módszert alkalmazva, büntetés nélkül, a kívánságaitokat, egyéni igényeiteket szem előtt tartva, személyreszabva történnek a foglalkozások. Nagyon sok jutalomfalat fogy! Bármilyen korú(!), méretű, fajtájú kutyát vállalok. Ha kérdéseid lennének bármilyen, kutyaneveléssel kapcsolatos témában, keress bizalommal emailben, Facebook-oldalamon, igyekszem válaszolni minél hamarabb!